Sven Hammond Big Band plays Ray Charles

Sven Hammond Big Band
Een funky en soulvolle avond
do 2 nov en vr 29 dec
do 2 nov ’23
en
vr 29 dec ’23

Van tv weten we wat een muzikaal feestje het kan worden met de Sven Hammond Big Band. In hun allereerste theatershow maak je een reis door carrière van de legendarische Ray Charles.

Een pionier voor muziekgenres als soul, jazz, blues, rhtyhm & blues. Bekend van songs als 'Hallelujah, I Love Her So', 'I've Got A Woman', 'Here We Go Again', 'Unchain My Heart' en natuurlijk 'Georgia On My Mind'. Hij was een inspiratiebron voor veel muzikanten en wist als eerste zwarte muzikant een groot publiek te bereiken. Verwacht een funky en soulvolle avond boordevol de mooiste muziek waarin de muzikanten van de Sven Hammond Big Band verhalen over waarom Ray Charles een inspiratiebron voor hen was en nog steeds is.

Afterparty met hits van de 60's tot nu

Op vrijdagavond 29 december zal DJ Meneer Heerens de avond afsluiten met een swingende afterparty in het Theatercafé. Hitsknaller bij uitstek, dat is Meneer Heerens. Hiphop, Rock 'n Roll, Disco, van de 60’s tot nu, hij heeft letterlijk alles ook nog eens op vinyl. Eerder draaide hij op het hoofdpodium van Haarlem Jazz, is hij regelmatig op feesten te gast bij het Koninklijk Concertgebouw en bij diverse andere festivals.

Beluister zijn muziek via Spotify om alvast in de stemming te komen!

[toegangsprijs inclusief drankje]