Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or

De Warme Winkel
do 9 mrt 20:15
do 9 mrt ’23
20:15
  • do 9 mrt ’23
    20:15
    Theaterzaal

‘Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or’ werd in 2019 als een van de tien beste voorstellingen van het jaar geselecteerd voor het Vlaams en Nederlands Theater Festival en markeerde volgens de Volkskrant “een keerpunt in het theater”. 

Rietveld won de in de titel van deze voorstelling genoemde felbegeerde prijs voor meest indrukwekkende mannelijke, dragende rol niet, maar dit seizoen doet hij een nieuwe poging. 

We worden geboren. We leven. We sterven. We glijden of vechten ons langs de hoogte- en dieptepunten, slikken onze tegenslagen en tellen onze zegeningen. Als we inzoomen op het persoonlijk verhaal dan vinden we avonturen, twijfels, zwaarbevochten ontwikkelingen en een levensloop die het verfilmen waard is. Maar zoomen we uit, dan blijkt dat alles niet meer is dan een grijs, vervuilend stukje overbevolking in een zee van onbeduidendheid. Er is maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen.

Lovende persreacties:

  • "Een even verrassende als ontregelende, even spitsvondige als hilarische voorstelling" - Theaterkrant (Keuze van de criticus)
  • "Amusante satire" - NRC ★★★★
  • "De voorstelling van Rietveld markeerde, blijkt nu, een keerpunt in het Nederlandse theater." - de Volkskrant ★★★★★

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Onderdeel van:
Discovery Club