Vanishing Point

Panama Pictures
Een intieme zoektocht naar vergankelijkheid
wo 3 mei 20:15 - 21:15
wo 3 mei ’23
20:15 - 21:15
  • wo 3 mei ’23
    20:15 - 21:15
    Theaterzaal

Panama Pictures vervlecht onder aanvoering van prijswinnend choreograaf Pia Meuthen dans met acrobatiek en livemuziek tot meeslepende voorstellingen. In ‘Vanishing Point’ ontrafelt een cast van dansers en acrobaten – variërend in leeftijd van begin dertig tot eind zestig – wat het betekent om ouder te worden.

Het verleden groeit, de toekomst krimpt. In hoeverre ben je nog diegene die je ooit was? Performers verschijnen en verdwijnen, wankelend, spelend met risico’s en het lot tartend. “Een perfect getimede, gevoelvolle roadmovie voor dolende zielen.” Aldus het Brabants Dagblad en de Volkskrant schreef: “Een zachte masculiene voorstelling die vergankelijkheid tastbaar maakt.”

"De zachte hand waarmee de choreograaf de personages begeleidt is magisch; of ze nu acrobaten, turners of dansers zijn, de harmonieuze grammatica van de choreograaf brengt de kwaliteiten – acrobatisch, muzikaal en dans – zo in evenwicht dat ze vermelten. (...) Er zijn geen rauwe contrasten, maar mooie, kwetsbare ontmoetingen." - Tanznetz.de

[toegangsprijs inclusief drankje]