FRAMED - window on the city

Conny Janssen Danst
za 25 mrt 20:15
za 25 mrt ’23
20:15
  • za 25 mrt ’23
    20:15
    Theaterzaal

‘FRAMED’ zoomt met livedans en filmbeelden in op kleine momenten uit het leven van twaalf personages in een grote stad en laat zien waar hun individuele levens elkaar raken, zonder dat zij dat zelf beseffen. Choreograaf Conny Janssen werkt voor ‘FRAMED’ samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. 

Een groot ledscherm verbeeldt als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, die beweegt op een soundtrack die varieert van kristalheldere klassieke muziek tot filmische, stadse soundscapes.


“In de prachtig vloeiende duetten schittert als altijd Janssens vermogen om warme emotionaliteit naar inventieve dans te vertalen.” – NRC over de vorige voorstelling ‘KIEM’

Let op: In 'FRAMED' komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Conny Janssen

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen.