Joy Enjoy Joy

Ward/waRD | Ann Van den Broek
“Een dubbelzinnige ode aan de levenslust, met een scherp randje” - de Volkskrant ★★★★
wo 5 okt 20:15 - 21:40
wo 5 okt ’22
20:15 - 21:40
  • wo 5 okt ’22
    20:15 - 21:40
    Theaterzaal

De Belgische choreografe Ann Van den Broek maakt lovend ontvangen werk, dat rauw, expressief, filmisch en bijzonder temperamentvol is. 'Joy Enjoy Joy' is een voorstelling die de flow van het leven viert. Een constante, stuwende en pulserende stroom, altijd in beweging, geen stilstand. De stroom wordt gevoed met kleine handelingen die troost, plezier en rust geven.

Na de persoonlijke thematiek in ‘Accusations’, dat ook bij ons te zien was, vond ze dat de balans maar eens naar de andere kant moest uitslaan. Naar lichtheid en je goed voelen, naar samen lachen, elkaar omhelzen, in een melancholische stemming over voorbije, maar aangename herinneringen. Van den Broek liet zich voor dit werk onder meer inspireren door de lichaamstaal van Tom Barman, frontman van de Belgische band dEUS. ‘Joy Enjoy Joy’ overschrijdt zo opnieuw de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines, met de inmiddels voor WArd/waRD kenmerkende combinatie van beweging, muziek, tekst en video. Deze ode aan de vreugde is een constante, stuwende en pulserende stroom, altijd in beweging, een rusteloze en energieke droom.

Gratis randprogramma

Bij de voorstelling bieden we een gratis randprogramma aan. Zo kun je om 19.30 uur deelnemen aan een lachworkshop die wordt gegeven door Keshia van Alles Lach. De nadruk ligt op het lachen en plezier. En dat wordt zeer serieus genomen. Er worden geen matjes gebruikt en geen oefeningen op de grond gedaan. Je bent meer dan welkom om contact te maken met je kern of innerlijke kind, maar dat wordt niet gevraagd. Wel is er veel interessants te vertellen over lachen! En dat gebeurt dan ook tussen het lachen door!

Daarnaast vertonen we in het Theatercafe vanaf 19.15 uur de film 'Creating Joy' en kun je in de foyer een expositie bezoeken.


“Ann Van den Broeks ode aan de vreugde is beheerst en daardoor ongekend spannend.” - Het Parool

“Een dubbelzinnige ode aan de levenslust, met een scherp randje” - de Volkskrant ★★★★

[toegangsprijs inclusief drankje]