NY-RIO-BERLIN

Blaudzun
vr 10 mrt 20:15 - 21:45
vr 10 mrt ’23
20:15 - 21:45
  • vr 10 mrt ’23
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

We kijken uit naar het concert van deze fantastische popband. Recensenten komen superlatieven tekort om artiest en songs te duiden en prijzen.

Begin 2022 verschijnt Blaudzun’s zesde langspeler LONELY CITY EXIT WOUNDS. De singles ‘REAL HERO’ en ‘WIDE OPEN’ worden gekozen als TopSong bij NPO Radio2 en het album bereikt de nummer-1 positie in de Nederlandse album top-100. LONELY CITY EXIT WOUNDS bestaat uit een verzameling van twaalf filmische en emotionele popsongs. Een album met ‘de eenzame stad als vertrekpunt, als plaats delict, als toevluchtsoord, als doolhof en als een hongerig personage dat zich voedt met de hartekreten van verliezers en de souvenirs van helden’, zoals Blaudzun zelf omschrijft.

'LONELY CITY EXIT WOUNDS' is een van Blaudzuns beste, een album dat kan helpen, als een vriend in nare tijden"- de Volkskrant ★★★★

De theatertour NY-RIO-BERLIN is een intiem vervolg op het album. Met zijn vaste muzikanten brengt de zanger en liedjesschrijver de songs van nieuwe album, het mooiste uit zijn eerdere werk én nieuwe muziek in bijzondere en sfeervolle uitvoeringen. Mis het niet.

Quotes: 

  • "Blaudzun keert terug met beste werk tot nu toe" - Parool  
  • "'LONELY CITY EXIT WOUNDS' is een van Blaudzuns beste, een album dat kan helpen, als een vriend in nare tijden"- de Volkskrant ★★★★
  • "Blaudzun biedt houvast in angstige tijden" - Trouw ★★★★ 
  • "LONELY CITY EXIT WOUNDS is een plaat die zich met open armen laat ontvangen." - OOR

[toegangsprijs inclusief drankje]