Neveldieren

Spinvis & Saartje Van Camp
wo 22 feb 20:15 - 21:55
wo 22 feb ’23
20:15 - 21:55
  • wo 22 feb ’23
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal

Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. 

In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album ‘7.6.9.6.’: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.” - de Volkskrant ★★★★★. 

In dit theaterconcert wekt Spinvis samen met Saartje Van Camp met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier?

Uit de pers:

  •  “Een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.” - de Volkskrant ★★★★★ over het theaterconcert ‘Trein/Vuur/Dageraad’
  • “Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze.” - 8Weekly ★★★★ over het theaterconcert ‘In Werkelijkheid’

[toegangsprijs inclusief drankje]