Rob Jansen Fotografie

Droom

LAKSHMI
za 17 dec 20:15
za 17 dec ’22
20:15
  • za 17 dec ’22
    20:15
    Theaterzaal

Ondanks haar jonge carrière, LAKSHMI debuteerde in 2017, heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. In 2021 leerde het grote publiek haar kennen door haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’.

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

In ‘Droom’ duikt LAKSHMI met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf. Wat gebeurt er als het onderbewustzijn je overneemt en alle verlangens en dromen naar de oppervlakte drijven? Durf je al je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? 

'Droom' gaat over LAKSHMI's ontwikkeling als mens: "De liedjes zijn deel van de verwerking daarvan. Het leven is natuurlijk een krinkelig pad. Het schiet alle kanten op. Maar het gaat uiteindelijk om de groei". 

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

 

LAKSHMI was op 5 oktober te gast bij 3voor12 Radio op 3FM. Kijk en luister hieronder naar haar optreden: