The very best of the Dire Straits

bROTHERS iN bAND
Met Boogie Night afterparty
za 26 nov 20:15 - 22:30
za 26 nov ’22
20:15 - 22:30
  • za 26 nov ’22
    20:15 - 22:30
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

Geniet van wereldhits zoals ‘Telegraph Road’, ‘Lady Writer’, ‘So far away’, ‘Love over gold’, ‘Romeo&Juliet’ en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: ‘Sultans of Swing’. 

Laat je verrassen, want eindelijk is bROTHERS iN bAND (Spanje) in Nederland. Al twaalf jaar spelen deze muzikanten met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. 

Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond, op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven. De begeleidingsband van Angelo Fumarola bestaat uit een aantal topmuzikanten die met grote toewijding en vakmanschap de veelomvattende muzikale erfenis die Dire Straits heeft nagelaten, op het theaterpodium gestalte geven.

Internationaal succes

Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg doen bROTHERS iN bAND nu ook Nederland aan en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op een hoog niveau.

Dire Straits met frontman/gitarist  Mark Knopfler is in de periode tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien. 

We organiseren een BOOGIE NIGHT party, kom lekker dansen in het Theatercafé na afloop van dit concert. 

Discofreak en Vinyl liefhebber Disco Dru heeft zijn platentas weer gevuld met de mooiste disco parels van Studio 54, een flinke dosis Funk en de Rock hits van gister. Donna Summer meets Shocking Blue on the good foot. Gegarandeerd voetjes van de vloer.


[toegangsprijs inclusief drankje]

Boogie Night Party na afloop

Onderdeel van