Het toeval wil

Lebbis & Verhallen
Een voorstelling vol verhalen. En met een bak liedjes. Die ze stevig over je uitstorten.
vr 21 apr 20:15 - 21:50
vr 21 apr ’23
20:15 - 21:50
  • vr 21 apr ’23
    20:15 - 21:50
    Theaterzaal

Het hele leven is toeval. Waar je geboren bent, hoeveel talent je hebt, wie je tegenkomt, of je morgen wakker wordt naast een antivaxer. Het leven is van toeval het beste maken. 

Toevallig komen kleinkunstenaar/componist/liedschrijver Mattijs Verhallen en Hans Sibbel elkaar tegen. Ook nog eens op een goed moment. En verdomd, ze gaan een voorstelling maken. Twee mannen in de bloei van hun leven die een bak liedjes, verhalen en gedachten over je gaan uitstorten. Geen God, geen complot, geen duidelijk doel, gewoon twee mannen die het toevallig naar hun zin gaan hebben. En je bent welkom dit mee te beleven.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Mattijs Verhallen

Mattijs Verhallen werkt al zo'n 15 jaar als kleinkunstenaar, componist, pianist en liedschrijver in het Nederlandse theaterlandschap. Sinds zijn afstuderen aan het Conservatorium Amsterdam en het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2010 speelt hij in verschillende voorstellingen en schrijft hij naast zijn eigen materiaal voor een groot aantal podiumartiesten en projecten.

Lebbis

Sinds 1993 is Hans Sibbel (Lebbis) lid van Comedytrain, de groep van stand-uppers in Comedyclub Toomler. Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Een theatermaker die zichzelf en de tijdgeest genadeloos fileert.