Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Peter Heerschop & Viggo Waas
"bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling" - Volkskrant ★★★★
vr 24 feb 20:15 - 21:45
vr 24 feb ’23
20:15 - 21:45
  • vr 24 feb ’23
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo voelen ze nog meer de noodzaak om op te treden. In deze voorstelling proberen ze alles, wie ze samen zijn en hebben gedaan, samen te brengen.

Vanavond wachten ze op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.

In deze voorstelling proberen Peter en Viggo alles, wie zij samen zijn en hebben gedaan, samen te brengen. NUHR-dialogen, ‘Wachten Op Godot’, de tv-serie ‘Vrienden van Van Swieten’ en de grote sporttoernooien die ze meemaakten. Maar ook, en vooral, zoeken ze het geheim van De Heilige Graal van Vriendschap. En dat allemaal in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

Uit de Pers:

  • "Bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling" - Volkskrant ★★★★ 
  • "Arstistiek hoog niveau van een gedurfde voorstelling van twee ware vrienden" - Theaterkrant
  • "Dichtbij de kern van wat vriendschap voor hen betekent: weten wat de ander nodig heeft" - Het Parool 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Viggo Waas was te gast bij Nooit meer slapen en vertelt uitgebreid over de theatershow. Beluister het interview hieronder.