Popdelft Music Awards 2022 [Festival Bont Blauw]

popdelft
wo 15 jun 20:15
wo 15 jun ’22
20:15
  • wo 15 jun ’22
    20:15
    Theaterzaal

Op woensdag 15 juni neemt popdelft het theater voor één dag over. Popdelft zet zich in voor de versterking van het Delftse muziek klimaat door samenwerking tussen alle schakels die actief zijn in de Delftse scene te stimuleren. Op 15 juni organiseert popdelft de eerste editie van de Popdelft Music Awards. Een avondvullende show met optredens en uitreikingen van prijzen voor muzikanten en organisatoren uit de Delftse muziekscene. 

Popdelft heeft samen met 30 prominente spelers uit het Delftse muzieklandschap een vijftal opvallende Delftse projecten genomineerd in 12 categorieën maar uiteindelijk bepalen JULLIE wie de prijs mee naar huis mag nemen. Ontbreekt jouw favoriet? In de wildcard categorie kan je iedereen nomineren waarvan jij vindt dat ze in de prijzen moeten vallen. Ga snel naar www.popdelft.nl om je stem uit te brengen en help jouw favoriete Delftse muziekmaker naar de overwinning!

Bezorg deze muzikale Delftse helden een volle zaal en kom woensdag naar Theater de Veste.

  • Deuren open 19.15 uur
  • Aanvang 20.15 uur
  • Award show deel 1 - 20.15 tot 21.30 uur (zittend)
  • Award show deel 2* - 21.30 tot 01.00 uur (staand)

* Het is mogelijk om alleen deel 2 van de show te bezoeken of tijdens deel 2 eerder weg te gaan. 

Festival Bont Blauw

Festival Bont Blauw

Gedurende twee weken vindt het multidisciplinaire Festival Bont Blauw in Theater de Veste plaats, met een reeks festivalavonden dat loopt van een band contest tot sing-a-long en van dance battles tot theateravonden. We vieren de amateurkunst in dit festival; voor en door inwoners van Delft. Doe mee!


Hartelijk dank

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, August Fentener van Vlissingen Fonds, Rabobank Kring Leiden-Haaglanden, Vrienden van Theater de Veste en de Businessclub Theater de Veste. Dank aan allen!

 

Theater de Veste is de organisator van het Festival Bont Blauw, waarbinnen de Popdelft Music Awards 2022 staat geprogrammeerd. De contactgegevens van bezoekers die tickets hebben gekocht, zijn bij beide organisaties: Popdelft & Theater de Veste bekend en worden gebruikt om de bezoekers te informeren over de avond en het stemmen. Deze worden verder niet met externe partijen gedeeld.