Foto: Guus Schoonwille

De Delftse Sing-a-Long [Festival Bont Blauw]

Gregor Bak en de Sing Along All Stars
do 16 jun 20:15
do 16 jun ’22
20:15
  • do 16 jun ’22
    20:15
    Theaterzaal

Kom meezingen met de Delftse Sing-a-Long tijdens het Festival Bont & Blauw!

Delftenaren vertellen hun mooiste muzikale herinneringen. Bijvoorbeeld een liedje dat doet denken  aan een lieve opa en oma, of het galmende refrein van een songfestival liedje in een fietstunnel. Met deze verhalen en liedjes maken de inwoners van Delft met elkaar de Delftse Sing-a-Long.

Gregor Bak & de Sing Along All Stars

Tijdens deze avond vertellen een aantal Delftenaren hun verhaal en het lied wordt gespeeld door Gregor Bak en  de Sing Along All Stars. Het Delftse meidenkoor Cantiamo doet mee vanaf het podium en de zaal kan heerlijk meezingen! De muzikale herinneringen worden afgewisseld met bekende liedjes.

Masterclass van Gregor Bak & special guest Francis van Broekhuizen

Om 19.00 uur kan men de stembanden vast opwarmen met de speciale Masterclass van Gregor Bak & Francis van Broekhuizen. De masterclass zit inbegrepen in de ticketprijs van € 10,00.

In de foyer optredens van Operakoor Delcanto en vrouwenkoor Singalicious. 

Dus kom alleen of met een vriend(in), het hele of halve koor op 16 juni naar Theater de Veste, want de Delftse Sing-a-Long belooft een hele gezellige muziekavond te worden!

Festival Bont Blauw

Festival Bont Blauw

Gedurende twee weken vindt het multidisciplinaire Festival Bont Blauw in Theater de Veste plaats, met een reeks festivalavonden dat loopt van een band contest tot sing-a-long en van dance battles tot theateravonden. We vieren de amateurkunst in dit festival; voor en door inwoners van Delft. Doe mee!


Hartelijk dank

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Delft, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, August Fentener van Vlissingen Fonds, Rabobank Kring Leiden-Haaglanden, Vrienden van Theater de Veste en de Businessclub Theater de Veste. Dank aan allen!