De VAK lunchpauzeconcert (live + livestream)

Luca Ridolfo
concert inclusief lunch
di 10 mei 12:00 - 13:00
di 10 mei ’22
12:00 - 13:00
  • di 10 mei ’22
    12:00 - 13:00
    Theatercafé

Luca Ridolfo presenteert zijn eerste solo album 'To My Friends'. Een album opgedragen aan de vrienden die we allemaal hebben. Door social-distancing tijdens de Covid-19-periode besefte Luca nog meer hoe belangrijk onze vrienden zijn. De muziek van Luca is een eerbetoon aan de band die we hebben met onze vrienden en een viering van hun verschillende karakters.

Luca Ridolfo is een Italiaanse jazzpianist, componist en een pianodocent bij De VAK. Hij toonde op jonge leeftijd al een bijzondere interesse in pianospel en compositie en studeerde bij bekende pianisten in Noord-Italië. Momenteel werkt Luca aan een aantal projecten waarbij hij zijn eigen muziek speelt met verschillende internationale artiesten in Den Haag. Daarnaast is hij gevraagd om voor koning Willem-Alexander te spelen bij de heropening van Museum Lakenhal. En nu kunnen wij van zijn muziek genieten.

Het Lunchpauzeconcert, tickets inclusief lunch

Elke maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek zal kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube. Kaarten voor het concert zijn te koop voor € 5,00. Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.