De VAK lunchpauzeconcert (live + livestream)

Falou Lansink
Klassiek op cello
di 19 apr 12:00
di 19 apr ’22
12:00
  • di 19 apr ’22
    12:00
    Theatercafé
    Geweest

Als vijfjarige na een proefles was Falou verkocht. Ze moest en zou op celloles! Na veel muzieklessen en het conservatorium speelt ze nu in diverse ensembles en geeft Falou les op De VAK. “Het leuke aan de cello is dat de cello zoveel kan. Je kunt er prachtig op zingen, maar ook stoere baslijntjes of mooie tango’s op spelen”. 

Tijdens het lunchpauzeconcert speelt Falou Sonata in G minor, op.19, Sergei Rachmaninoff op een cello van Jaap Bolink die haar ter bruikleen is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Zij wordt daarbij begeleid door pianist Hans Spruit.

Link livestream

Het lunchpauzeconcert is ook via een livestream te volgen, klik daarvoor hier.

Programma:

Sonata in G minor, op.19, Sergei Rachmaninoff

I Lento
II Allegro Scherzando
III Andante
IV  Allegro mosso

Lunchpauzeconcerten: concert inclusief lunch

Elke maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube. Kaarten voor het concert zijn te koop voor € 5,00. Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.