Delfts Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur

Cultuurtafel Delft
za 12 mrt 16:00 - 18:00
za 12 mrt ’22
16:00 - 18:00
  • za 12 mrt ’22
    16:00 - 18:00
    Theatercafé
    Geweest

Cultuurtafel Delft, hét samenwerkingsverband van de Delftse kunst- en cultuursector, organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 15, 16 en 17 maart een Verkiezingsdebat over Kunst & Cultuur. 

Het Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Cultuurtafel Delft. Aanwezig zijn: GroenLinks, STIP, D66, Onafhankelijk Delft, VVD, CDA, SP, PvdA, ChristenUnie, Hart voor Delft, BIJ1 en Volt. Het debat is zowel live (wel vooraf reserveren) als online te volgen via livestream.

De politici gaan onder leiding van gespreksleider Nico Jouwe in gesprek over het toekomstige kunst- en cultuurbeleid in Delft. Wat zijn de plannen en ambities op het gebied van kunst en cultuur in Delft van elke partij? Wat is hun visie? En, hoe gaan ze dit waarmaken? 

Gratis toegankelijk, wel vooraf reserveren

Het Cultuurdebat is gratis toegankelijk voor iedereen. Kom ook langs, stel jouw vragen, reageer op het debat en ga in gesprek met de partijen. Reserveren is verplicht, bestel nu je gratis ticket. 

Ook te volgen via livestream

Het Cultuurdebat is zaterdagmiddag om 16.00 uur ook te volgen via livestream. Klik hier voor de link naar de pagina waarop dit wordt uitgezonden.

Samen sterk voor een bruisende stad!