Games in Concert

De Kleine Harmonie
za 14 mei
za 14 mei ’22

Games in Concert is een interactief concert van de Kleine Harmonie waar jij kan gamen op de klanken van je favoriete gamemuziek!

Het wordt een grote spelshow waar jij als publiek de kans krijgt om te gamen tijdens het concert! Trek je meest opvallende kleding aan om uitgekozen te worden uit het publiek. De spellen die voorbij komen variëren van populaire telefoonspellen tot klassieke computergames en ouderwetse klassiekers, zoals Tetris, Minecraft en Super Mario. De verschillende publieksteams strijden tegen elkaar om de eeuwige roem te veroveren. 


De Kleine Harmonie is een onderdeel van De Koninklijke Harmoniekapel Delft. Door de jaren heen is het orkest uitgegroeid tot een orkest van ruim 50 muzikanten. De niet meer zo “Kleine” Harmonie is een gezellig orkest, bestaande uit een mix van diverse leeftijdsgroepen, die samen met plezier gevarieerde en toegankelijke muziek willen maken.


Let op! De middagvoorstelling zal een verkorte versie van de avondvoorstelling zijn. Daarnaast als je een stoel op het balkon hebt dan kun je alleen meedoen met de spellen op je mobiele telefoon. 

 

[toegangsprijs inclusief drankje]