Witch Hunt

Noord Nederlands Toneel | Eline Arbo
vr 1 apr 20:15
vr 1 apr ’22
20:15

Nieuwe voorstelling van de maker van de bejubelde voorstelling ‘Weg met Eddy Bellegueule’. Eline Arbo won voor die productie de regieprijs tijdens het Theater Festival 2020 en pakte ook het Delftse publiek helemaal in. Wij zijn dus ontzettend nieuwsgierig naar ‘Witch Hunt’. 

Samen met het NITE-ensemble van acteurs, dansers en muzikanten onderzoekt Arbo de invloed van het patriarchaat in heden en verleden en hoe vrouwen van alle tijden zich tegen die invloed teweer proberen te stellen. Door heden en verleden tegelijk op het toneel te zetten, toont de voorstelling hoeveel er in 500 jaar is veranderd, en hoeveel ook niet. Geïnspireerd door de verhalen over heksenvervolgingen in Europa en door hoe toen en nu massahysterie tot stand komt, schrijft Hannah van Wieringen een nieuwe toneeltekst.

 

[toegangsprijs inclusief drankje]

Kom vooraf gezellig bij ons eten en krijg meteen achtergrondinformatie bij de voorstelling. Van harte welkom!

Om deze toneelavond fijn te beginnen serveren we een lekkere en kleurrijke maaltijd. We werken hiervoor samen met onze cateraar Rode Rozen & Tortilla’s. Zij staan garant voor eerlijk en puur eten, een combinatie van de Mediterrane en Oosterse keuken, in een sfeervolle omgeving en mooi gedekte tafels, want het oog wil ook wat.

Tijdens het eten krijg je meer uitleg over de voorstelling, dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een gesprek met de dramaturg of één van de acteurs of we gaan met een expert dieper in op de thematiek van de voorstelling.

Shared dining

We beginnen de avond met een smakelijke soep waar verschillende werelden samenkomen. De lange tafels waaraan je zit staan vervolgens vol met de meest heerlijke gerechten. Als smaakmaker hebben we een leuke introductie op de voorstelling die je gaat zien. We eindigen het programma met een goede kop koffie/thee. Al met al een fijne eerste akte van deze mooie toneelavond waarbij we hopen dat dit diner, anders dan in de voorstelling niet uit de hand zal lopen ;).

Kosten van dit voorprogramma incl. inleiding, diner en koffie/thee na afloop € 27,50 (excl. overige drankjes)