Fotografie: Bram Willems

En en

Pheifer & Blom
"De lol én de professionaliteit spatten er aan alle kanten vanaf" - Theaterkrant
vr 25 mrt 20:15 - 21:45
vr 25 mrt ’22
20:15 - 21:45
  • vr 25 mrt ’22
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

"Het debuut van het gelegenheidsduo Pheifer & Blom is ijzersterk, een duizelingwekkend collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. En en is theater én cabaret, integer én een tikje vals, moedig én opportunistisch, serieus én hilarisch." (keuze van de criticus Theaterkrant).

Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C en Hannah Gadsby is Pheifer & Blom een must see! Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie en toneel, én twee van de grappigste actrices van ons land. 

Voor het eerst brengen zij een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Een ideale avond met vertrouwde gezichten die dingen doen die je nog niet eerder op een podium hebt gezien. 

"In een wervelende voorstelling vol beweging, muziek en heerlijk gespeelde uitvergrotingen van zichzelf, laten Pheifer & Blom zien dat menselijke tekorten vaak spelbreker zijn bij pogingen tot standvastig activisme." ★★★★ NRC

Cause it's Ladies Night and the feeling’s right    

Bezoek deze voorstelling met vriendinnen en boek nu een Ladies Night ticket! Dit is inclusief een heerlijk glas bubbels dat je bij binnenkomst om 19.30 uur krijgt aangeboden. De ideale start van een perfecte avond. Proost! Daarna kun je genieten van de voorstelling zelf. We sluiten de avond af met een drankje in het Theatercafé, waarbij je ook kans maakt om de artiesten zelf te ontmoeten. We hebben ook nog een kleine verrassing voor je in petto... Kortom, wacht niet te lang met het boeken van de tickets; kies bij het bestellen de prijssoort 'Ladies Night'.


[toegangsprijs inclusief drankje]