Patrick Laureij

LIVE
Voorprogramma met comedian Sezgin Güleç
do 28 apr en vr 29 apr
do 28 apr ’22
en
vr 29 apr ’22

Patrick Laureij is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen. Hij veroverde de podia met zijn programma’s ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’. En nu komt hij met ‘LIVE’. Zijn derde. En weer is het genadeloos geestig, goudeerlijk en heerlijk hilarisch. Anderhalf uur verbaal geweld. Op z’n Rotterdams. 

Hij ken goed lullen en heb het hart op de tong. Recht voor z’n raap met relativerende ondertoon. De voorstelling ‘LIVE’ gaat over het leven. Over Patrick. En over alles om hem heen. Live. Dus kom maar kijken en wees er op tijd bij!

 

de Volkskrant ★★★★ over ‘Dekking hoog’: “Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen. (…) Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”

Voorprogramma: Sezgin Güleç

Als voorprogramma voor de show 'LIVE' van Patrick Laureij, treedt Comedy Train comedian Sezgin Güleç op! Zodra Sezgin Güleç op het podium stapt laat hij je met elke vezel in zijn lichaam weten dat er geen enkele ruimte meer is voor uitgespeelde typetjes, pretentieusheid of oneerlijkheid. Sezgin handelt uitsluitend in het komedische extract van zijn keiharde realiteiten. Hij is regelmatig te vinden in Toomler of in de wijk die hem heeft gemaakt tot de alfa man die hij nu is: Hillesluis, Rotterdam-Zuid.

Niet voor tere zielen. 

[toegangsprijs is inclusief drankje]