HOME

Conny Janssen Danst
Pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch
do 3 mrt 20:15
do 3 mrt ’22
20:15
  • do 3 mrt ’22
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Conny Janssen Danst keert terug met de succesvoorstelling ‘Home’. Over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. ‘Home’ draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Wat maakt dat je je thuis voelt? Zijn het de mensen of gaat het om een ‘sense of belonging’? 

Conny Janssen werkt voor deze indrukwekkende choreografie met live muziek en speciaal voor de voorstelling gecomponeerd werk van soundscape artist Michel Banabila en cellist Maarten Vos. Dit samen met een groot, avontuurlijk ensemble van dansers – jonge talenten en bekende gezichten, maakt het een voorstelling die wij van harte aanbevelen.

Inleiding om 19.15 uur

Inleiding om 19.15 uur door Conny Janssen voor de bezoekers van de voorstelling.

Over Conny Janssen

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen. 

Pers over 'HOME' 

  • “De aandacht voor detail in Home is bewonderenswaardig en verrijkt de bewegingstaal. Die helderheid is een grote kracht in Home.” – Theaterkrant ★★★★
  • “Een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd." - de Volkskrant ★★★★★
  • "De composities van Banabila en Vos leggen met haast romantische lange lijnen, ritmische intermezzo's en elektronische klanken een de bodem onder bewegingen die inmiddels wel als 'typisch Conny Janssen' bestempeld kunnen worden. [...] Soepele, inventieve duetten waarin de ene beweging de andere uitlokt." - NRC ★★★


[toegangsprijs inclusief drankje]