De VAK lunchpauzeconcert (live + livestream)

Emilio Tritto & Friends
di 16 nov 12:00 - 13:00
di 16 nov ’21
12:00 - 13:00
  • di 16 nov ’21
    12:00 - 13:00
    Theatercafé

De Italiaanse saxofonist en VAKdocent Emilio Tritto neemt twee van zijn bandleden mee voor dit Lunchpauzeconcert. Pianist Jelle Willems, en saxofonist Nikola Spasojevic. Dit bijzondere trio vertelt jou hun muzikale verhaal met eigen gecomponeerde swingende jazzy nummers.

Emilio speelt al sinds hij 9 jaar is saxofoon. Hij startte in Matera in Italië. Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heeft hij zijn bachelor en master Saxofoon behaald. Het was voor hem altijd een geweldig spel. “Ik denk dat muziek spelen een belangrijke activiteit is voor alle leeftijden. En het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te spelen.”

Livestream

Dit lunchpauzeconcert is ook via een livestream te volgen:

KLIK HIER VOOR HET VOLGEN VAN DE LIVESTREAM

 

Het Lunchpauzeconcert

Elke derde dinsdag van de maand is er traditiegetrouw een VAK Lunchpauzeconcert. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 vinden de concerten plaats in het Theatercafé van Theater de Veste.

De live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. De afgelopen lockdown zijn zij, misschien nog wel meer dan alle andere inwoners van Delft, erg geïsoleerd geweest. Zij verdienen het om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Al ons andere trouwe publiek zal kan live online kijken en luisteren naar de concerten via YouTube.

Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert plaatsvindt, in aanwezigheid van de muzikanten.

 

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten.

Coronamaatregelen
We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.