100 jaar Caecilia Schipluiden

Caecilia Schipluiden
Eeuwfeest van muziekvereniging uit Schipluiden
za 20 nov 20:15
za 20 nov ’21
20:15
 • za 20 nov ’21
  20:15
  Theaterzaal
  Geweest

Een eeuw Caecilia Schipluiden! Bijna 100 jaar speelt muziekvereniging Caecilia een belangrijke muzikale rol in Schipluiden en omstreken. In de afgelopen eeuw is een hoop gebeurd, met allerlei geweldige verhalen als gevolg.

In deze theatervoorstelling nemen de muzikanten je mee op een ware tijdreis van 1921 tot nu. Ga je mee op reis? Het belooft een spectaculaire avond te worden!

Toegangsprijzen:

 • Regulier tarief: € 19,21
 • Donateurs & Vrienden: € 14,21
 • CJP, 65+ & Delftpas: € 14,21
 • Kinderen < 13 jaar: € 9,61

Caecilia Schipluiden

Caecilia is een veelzijdige muziekvereniging met twee orkesten, een slagwerkgroep, eigen muziekopleidingen en een boerenkapel. Enthousiaste leden vinden elkaar ook regelmatig in verschillende ensembles. "We houden ervan om ons publiek te verrassen – en onszelf natuurlijk." Nieuwsgierig? Bezoek voor meer informatie over het jubilerende Caecilia de website: www.caeciliaschipluiden.nl

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs
Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten.

Coronamaatregelen
We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie met verse buitenlucht en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.