De VAK lunchpauzeconcert (live + livestream)

Daniel van der Hoeven (piano)
di 12 okt 12:00 - 13:00
di 12 okt ’21
12:00 - 13:00
  • di 12 okt ’21
    12:00 - 13:00
    Theatercafé

Tijdens dit lunchpauzeconcert speelt Daniel van der Hoeven klassieke pianostukken. In de pers zeggen zij over zijn spel: “Het geheel is voor hem belangrijker dan het gemakkelijk scoren met louter effecten. Sprankelende klanken van een vakman.”

Daniel studeerde als aan het Koninklijk Conservatorium en studeerde aan het Conservatoire Supérieure van Parijs. Hij won diverse nationale en internationale prijzen en speelt als solist de hele wereld over.

Bij het concert zit een lunch inbegrepen die na afloop van het concert, in aanwezigheid van de muzikant, zal plaatsvinden.

Ook via livestream te volgen

Mocht je het programma liever online willen volgen, dan is dat ook mogelijk:

Klik hier voor de livestream

Het gezellige en muzikale lunchpauzeconcert is een traditie van De VAK waar veel mensen van genoten. Theater de Veste en De VAK zijn een samenwerking gestart en vanaf maart 2021 zullen de concerten maandelijks in het Theatercafé van Theater de Veste plaatsvinden.

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs
Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten.

Coronamaatregelen
We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.