Zondagochtendconcert

Ragazze Quartet & Martijn Cornet
zo 12 dec 11:30
zo 12 dec ’21
11:30
  • zo 12 dec ’21
    11:30
    Theaterzaal

Bariton Martijn Cornet en de strijkers van het Ragazze Quartet brengen een indringende versie van Schubert’s ‘Winterreise’. Na zijn dood, op 31-jarige leeftijd, ontwikkelde ‘Winterreise’ zich tot een meesterwerk dat, tot op heden, luisteraars meesleept in een spannend en emotioneel verhaal. 

De reeks van 24 liederen is oorspronkelijk geschreven voor een duo van zang en piano. Op verzoek van het Ragazze Quartet – nieuwsgierig naar nieuwe klankkleuren in de liederen - maakte arrangeur Wim ten Have een bewerking van de pianopartij. De hang naar het onbekende, en onwereldse spreekt uit elk lied van ‘Winterreise’, en niet alleen zangers kunnen hun hele leven in deze liederencyclus dwalen. 

“Een lofwaardige toevoeging aan de Winterreise-catalogus.” – de Volkskrant 

[toegangsprijs inclusief koffie/thee]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.


Programma

programma: Schubert, Winterreise