I

Igone de Jongh
vr 3 dec en za 4 dec
vr 3 dec ’21
en
za 4 dec ’21

Dit is een unieke kans om Igone de Jongh: prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van choreograaf Hans van Manen in een intieme setting te zien en ontmoeten. 

Igone danst, met overgave en vakmanschap, de meest spannende choreografieën uit haar omvangrijke repertoire. Soms alleen op het toneel, soms samen met een partner of partners, soms live begeleid door muziek.

En ze vertelt over haar leven als danseres, de mooie én de moeilijke kanten. Igone wil haar publiek ontmoeten en de danskunst toegankelijk maken, aanraakbaar, met allure en zonder een concessie te doen aan de hoogste kwaliteit. Je bent van harte uitgenodigd!

Igone: “het afgelopen jaar heeft meer dan ooit laten zien hoe we elkaar en menselijk contact nodig hebben, ik kijk er dan ook bijzonder naar uit je te ontmoeten.”

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.