Cabarestafette

Diverse cabaretiers
do 2 dec 20:15
do 2 dec ’21
20:15
  • do 2 dec ’21
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

Cabarestafette is dé ideale plek om aanstormende cabaretiers te ‘spotten’. Haal in één klap het verloren afgelopen cabaretseizoen in.

Je ziet drie nieuwe talenten, ieder met en in hun geheel eigen stijl. De line-up bestaat vaak en voornamelijk uit winnaars van verschillende cabaretfestivals, de namen maken we zo snel mogelijk via deze website bekend. 

Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. En jij hebt gegarandeerd een leuke avond en kunt zeggen dat je er als eerste bij was.

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.