UITGESPROKEN.

Marc-Marie Huijbregts
ma 29 nov en di 30 nov
ma 29 nov ’21
en
di 30 nov ’21

Moeiteloos verovert hij op tv en in de schouwburgen de harten van de bezoekers. Kwajongen met hoge aaibaarheidsfactor, Brabants gezelligheidsdier of kletskous, wordt er wel over hem gezegd.

Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? Is hij pas sinds kort uitgesproken of was hij altijd al uitgesproken? Kortom een avond met de uitgesproken Marc-Marie Huijbregts.

Marc-Marie maakt samen met Aaf Brandt Corstius de hilarische podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets'.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.