De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen (7+)

Meneer Monster
Doldwaze gekkigheid naar populair jeugdboek
zo 5 jun 14:30 - 15:38
zo 5 jun ’22
14:30 - 15:38
  • zo 5 jun ’22
    14:30 - 15:38
    Theaterzaal

Yess!! Ze zijn terug met een gloednieuwe en waanzinnige familievoorstelling naar immens populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton. 

Deze keer is de Boomhut 52 verdiepingen hoog. Met nog meer bizarre uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermodern speurders-apparatuur. En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen. Kom je kijken?

Uit de pers:

Musicalworld *****

‘heerlijk kolderieke voorstelling’, ‘een absurdistisch avontuur, waar je alleen maar erg blij van kunt worden.’

‘als er één voorstelling ⭐⭐⭐⭐⭐ verdient, is het deze wel.’

Musicalsites

"Het publiek stuitert […] de zaal uit”

“Het decor is vernuftig in elkaar gezet.”

De vorige voorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ won zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel. 

 "In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” - Theaterkrant  ★★★★

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken is het voor bezoekers vanaf 13 jaar om een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij niet verplicht zijn om zich te laten testen, echter is dit wel aan te raden. Een geldig coronabewijs is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.