WAVE

Another Kind of Blue | David Middendorp
do 25 nov 20:15
do 25 nov ’21
20:15
  • do 25 nov ’21
    20:15
    Theaterzaal

De allereerste voorstelling van zijn tour start in Delft en daar wil je bij zijn! Choreograaf David Middendorp kan als geen ander dans en technologie op een verrassende en spannende manier laten samensmelten.

In ‘Frequentie & Frequentie²’ spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren een fascinerend bewegingsspel met elkaar. En in ‘Wereldleiders 2.0.’ trekken rauwe en dierlijke bewegingen je binnen in de duistere fantasieën van de politicus.

Ook zie je drie van zijn beste en meest geliefde dansstukken: ‘Airman’, ‘Flyland in a room’ en ‘Face Machine’. Met drones, levensgrote animaties en een choreografie speciaal voor het gezicht brengt Middendorp de echte en de digitale wereld samen in spectaculaire beelden. Én zet hij je op een speelse manier aan het denken over hoe technologie ons leven beïnvloedt.

Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

[toegangsprijs inclusief drankje | try-out]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.