L’Ivresse d’une approche

Compagnie Au Delà Du Bleu (FR)
Mooi Weer Spelen trakteert Delft op ruwe internationale diamant
vr 3 sep - za 4 sep
vr 3 sep ’21
-
za 4 sep ’21

Festival Mooi Weer Spelen presenteert in samenwerking met Theater de Veste op 3 en 4 september een pracht van een locatievoorstelling uit Frankrijk. Delft heeft de Nederlandse première. Gratis live mee te maken in het Poptapark en eveneens via livestream te bewonderen. 

In de bijzondere internationale dans–film–muziektheater productie ‘L’ivresse d’une approche’ gaat het spel van de performers naadloos samen met een prachtige videoprojectie van een onherbergzaam industrieel landschap. We volgen een danser terwijl hij zich stort in verloren universums, van de zilvermijnen van de Ardèche tot de steenkoolmijnen van Saint–Etienne. Uit deze historische en zintuiglijke verkenningen is ‘L’ivresse’ geboren, een indrukwekkende multidisciplinaire voorstelling, begeleid door live muziek.

Reserveren

Wil je naar deze voorstelling komen? Laat het de Mooi Weer Spelen weten. Een reservering garandeert geen toegangsbewijs. Coronamaatregelen gaan bepalen óf de voorstellingen doorgaan, met hoeveel publiek en in welke vorm. Klik hier voor het reserveringsformulier. 

Livestream

De link naar de livestream vind je op www.mooiweerspelen.nl 

Praktische info

Nederlandse première 

  • Inloop: vanaf 22.00 uur
  • Aanvang: 23.00 uur
  • Duur: 50 minuten
  • Locatie: Poptapark aan Pad van Troje Delft

Credits

Regie: Jean Camille Goimard
Beeld: Guillaume Ducreux
Muziek: Bertrand Blessing
Dans: Jean Camille Goimard