En nu dan?

Plien & Bianca
"Zo veel kolder wordt in anderhalf uur zelden vertoond." Henk van Gelder ★★★★ NRC
do 23 sep - vr 24 sep
do 23 sep ’21
-
vr 24 sep ’21

Meesterlijke typetjes, hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Welkom in het bizarre universum van Plien & Bianca. 

Een duo dat al jaren aan de top van de Nederlandse komedie staat. In ‘En nu dan?’ zie je gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor en dan weet je, dit wordt een hilarisch avondje zoals alleen Plien & Bianca dat kunnen.

Hun eerdere theaterprogramma, ‘Gaat het nog door?’ was ook in Theater de Veste te zien. En kreeg lovende recensies, een nominatie voor de cabaretprijs de Poelifinario en zorgde voor uitverkochte zalen. “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren”, schreef Trouw in een viersterrenrecensie.

[toegangsprijs inclusief drankje | reprise]

"Zo veel kolder wordt in anderhalf uur zelden vertoond." Henk van Gelder ★★★★ NRC

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.