Nieuw bloed

Peter Pannekoek
Oudejaarsconference ‘Nieuw bloed’
vr 8 okt en za 9 okt
vr 8 okt ’21
en
za 9 okt ’21

Peter Pannekoek behoeft eigenlijk geen introductie. Hij behoort tot de top van het Nederlandse cabaret. Met zijn laatste voorstelling, het bejubelde ‘Later was alles beter’, won hij de Neerlands Hoop. Nu waagt hij zich voor het eerst aan de prestigieuze Oudejaarsconference. En komt op 8 en 9 oktober 2021 naar Delft met zijn nieuwe show 'Nieuw Bloed'.

Het volk hunkert altijd naar nieuw bloed. 
Een nieuw lichaam om te aanbidden. 
Te verafgoden. 
Te prijzen. 
Te bekritiseren. 
Te veroordelen. 
Te verscheuren. 
Hier ben ik. 
Laat de slachting beginnen.

Verkoop informatie

Let op: per bestelling kunnen maximaal 4 tickets worden gekocht. Indien er restricties vanuit overheidswege worden opgelegd in verband met de bezoekerscapaciteit waardoor wij aanpassingen moeten doen, dan worden ticketkopers daarvan op de hoogte gesteld. Indien tickets door ons moeten worden teruggenomen, dan vindt restitutie van het aankoopbedrag plaats.  


[inclusief pauzedrankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.