Lost & Found Acoustic

Tim Knol
"Wat een muzikale rijkdom" de Volkskrant ★★★★
vr 18 jun
vr 18 jun ’21

Hij veroorzaakte files voor de deur tijdens het Noorderslagfestival in Groningen, en het gezaghebbende muziektijdschrift OOR schreef bij zijn debuut: ‘Een ster lijkt geboren.’ Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, de single Sam werd een hit.

Nederland maakte kennis met Tim Knol en was direct overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. In het theaterconcert ‘Lost & Found acoustic’, speelt Tim talloze nummers van zijn nog te verschijnen zesde soloplaat. Plus een aantal nog niet eerder gehoorde mooie covers, waarover hij prachtige verhalen vertelt. Wereldklasse. Gaat dit horen.


Over zijn jubileumconcert in 2019 schreef de Volkskrant ★★★★: ‘Knol grijpt iedereen bij de strot met een jubelende, maar breekbare zangstem en speelt de zaal ineens doodstil. Wat een muzikale rijkdom.’

[toegangsprijs inclusief drankje]

Je theaterbezoek in tijden van corona

We zijn blij onze bezoekers vanaf 5 juni weer te mogen ontvangen en hanteren daarvoor de volgende uitgangspunten en regels:

  • Per voorstelling houden we een max. van 50 bezoekers aan en daarom mogen we je ontvangen zonder sneltesten
  • Je kunt per bestelling max. 4 kaarten bestellen (huishoudens mogen bij elkaar zitten)
  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze

Wil je meer weten over onze veiligheidsmaatregelen? Lees hier meer...