Flamenco Fluisterstad (2 - 6 jaar)

Simone de Jong
zo 24 okt 10:00 en 11:30
zo 24 okt ’21
10:00 en 11:30

Flamenco Fluisterstad is een prachtig muzikaal sprookje voor de kinderen vanaf twee jaar over de plek vinden waar jij thuishoort.

Een meisje achtervolgt een spannend geluid en komt terecht in een glimmende wereld vol mysterieuze klanken, waar de dingen een eigen leven leiden. Ze speelt, probeert uit en ontdekt gaandeweg de geheimen achter de geluiden.

Gefluister, getrappel van flamencoschoenen, gepingel van een gitaar. Dan heeft ze opeens haar bestemming gevonden en is ze veranderd in een echte flamencodanseres. Een muzikaal sprookje over de plek vinden waar jij thuishoort.

Met theater en stimuleren van creativiteit en de fantasie kun je niet vroeg genoeg beginnen. En het is ook nog eens heel leuk! Daarom programmeren wij theater voor de allerkleinsten

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken is het voor bezoekers vanaf 13 jaar om een geldig coronatoegangsbewijs te hebben. Voor kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij niet verplicht zijn om zich te laten testen, echter is dit wel aan te raden. Een geldig coronabewijs is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.