do 14 mei 14:30

Een beetje net als toen

Songfestival
14 mei ’20
14:30
  • do 14 mei
    14:30
    Rietveld Theater

Op 16 mei vindt in Ahoy Rotterdam de 65e editie plaats van het Eurovisie Songfestival. Theater Overdag presenteert daarom de nostalgische muzikale show ‘Een beetje net als toen’ waarin het publiek wordt meegenomen naar de beginjaren. Met bekende Nederlandse liedjes zoals: ‘Net als toen’, ‘Heel de wereld’, ‘Wat een geluk’, ‘Katinka’, ‘De troubadour’, ‘Ik zie een ster’.

Op 16 mei vindt in Ahoy Rotterdam de 65e editie plaats van het Eurovisie Songfestival. Al vanaf het begin is dit jaarlijks terugkerend festival een feest om naar te kijken: de liedjes, de puntentelling, de uiteindelijke winnaar worden door miljoenen gevolgd. Het Rietveld Theater staat die gehele week in het teken van dit festival. Theater Overdag presenteert daarom de nostalgische muzikale show ‘Een beetje net als toen’. Een aantal zangers en zangeressen kruipt even in de huid van toenmalige sterren als Corrie Brokken, Teddy Scholten, Rudi Carell, De Spelbrekers, Conny Vandenbos e.a. De show wordt gepresenteerd door Frans Bloem en zijn vrouwelijke collega Maxime. ‘Orkestleider’: Guus Westdorp. 

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie