zo 29 dec 20:30
Hersengymnastiek voor gevorderden

Eindejaarsquiz

De Pubquizmaster
29 dec ’19
20:30

Inmiddels een vaste traditie: eind december luiden we het jaar uit met de befaamde XXL Quiz, beter bekend als de 'Eindejaarsquiz'! Ook dit jaar weer acht rondes met tien vragen uit het nieuws van 2019.

De transfers van Frenkie de Jong en Kasper Dolberg, het hitterecord in Nederland, de niet te stuiten Boris Johnson en het blessureleed van Tom Dumoulin: ze komen vast en zeker voorbij bij de 'Eindejaarsquiz'. Met de vaste ingrediënten, DJ Remco en wellicht ook vernieuwingen die de spelvreugde verhogen…
 

De voorgaande edities werden gewonnen door team Blue Birds (2018), Henkie Loco (2013) en natuurlijk de supereindejaarsquizzers De Raketten, winnaars in 2014, 2015, 2016 en 2017!
 

We maken plaats voor maar liefst meer dan 40 teams, maar de ervaring leert dat deze quiz binnen een mum van tijd is uitverkocht!

Let op: u kunt zich alleen aanmelden via de kassa (015-2121312 of direct aan de balie), online reserveren is voor deze dag niet mogelijk.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie