wo 27 mei 20:15
Een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma

Alles is er

Louise Korthals
27 mei ’20
20:15

“Wat een kracht, wat een oer (…) een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort”, schreef De Telegraaf over ‘Alles is er’ en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren.

De Volkskrant **** was vol “bewondering aan het einde van de kolkende rit” en Het Parool concludeerde: “De beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.” In ‘Alles is er’ gaat Louise Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bed kunt liggen? Alles is er tenslotte.

De pers over Louise:

  • De Telegraaf *****: “Wat een kracht, wat een oer. (…) Een mooi uitgebalanceerd, dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. (…) Louise Korthals bewijst in dit programma tot de absolute cabarettop te horen.”
  • de Volkskrant ****: “Korthals verbindt engagement met het persoonlijke en het persoonlijke met het universele. Ze heeft niet alle antwoorden, wel grappige vondsten en een hoopvolle boodschap. (…) Van alle emoties die ‘Alles is er’ oproept, ligt bewondering aan het einde van de kolkende rit voor de hand.”
  • Trouw ****: “Korthals beschikt over een natuurlijke flair en een groot zangtalent, waarmee ze je gemakkelijk inpakt. ‘Alles is er’ zit vol mooie liedjes. (…) Je wordt echt wakker geschud. Een prettig gevoel om de zaal mee te verlaten.”
  • Het Parool: “De beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte. (...) Een performance om je vingers bij af te likken.”
     

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

tekst en spel: Louise Korthals | regie: Olivier Diepenhorst | regieadvies: Jessica Borst | muziek: Erik Verwey en Mark van Bruggen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie