di 26 mei 20:15
Who wants to live forever?

Eternity

Theater Rotterdam | Davy Pieters
26 mei ’20
20:15

In haar nieuwe voorstelling ‘Eternity’ onderzoekt Davy Pieters de ultieme consequentie van onsterfelijkheid. Op fysieke en beeldende manier toont zij de emotionele impact die het streven naar het eeuwige leven met zich meebrengt.

Als mens verlangen we naar meer tijd, meer ruimte en een gezonder leven. Er wordt vooruitgang geboekt, we leven langer en het lukt ons steeds beter om ziektes te bestrijden. We onderzoeken de mogelijkheden van onsterfelijkheid. Maar wat betekent een eeuwig leven? Wat betekent leven in een lichaam dat jong blijft maar met een geest die steeds ouder wordt?


Hoe beweeg je je als je al honderden jaren bestaat en generaties aan je voorbij ziet trekken? Waar denk je aan, lach je om, droom je over, hoe heb je lief en waar praat je over? Na ‘How to build a Universe’ gaat Davy Pieters in haar performance ‘Eternity’ verder met universele levensvragen. Jimi Zoet voegt met zijn elektronische soundscapes opnieuw een dimensie toe aan het universum van Davy Pieters.


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Onderdeel van:
On the Edge

Credits

regie: Davy Pieters | muziek: Jimi Zoet

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie