do 30 apr 20:30
Hersengymnastiek voor gevorderden

Pubquiz

De Pubquizmaster
30 apr ’20
20:30

We zijn trots dat we ook dit seizoen een reeks pubquiz avonden mogen presenteren onder leiding van de enige echte Pubquizmaster: Chris Piguillet en zijn team. Fantastische avonden waarbij de vragen de deelnemers om de oren vliegen. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes, alles komt aan bod!

De Pubquiz staat garant voor een vrolijke, afwisselende en spannende avond, want wie gaat er naar huis met de beker? Naast de maandelijkse avonden is er op 29 december 2019 de Eindejaarsquiz. Een super event van formaat waar in verschillende rondes het afgelopen jaar flink wordt beetgepakt.Aanmelden
Wil jij met een team meedoen aan de pubquiz? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar de kassa, o.v.v.

• Je teamnaam
• Naam en e-mail adres van de captainAanmelden voor deelname aan de pubquizzen voor het seizoen 19|20 kan tot uiterlijk 1 augustus 2019. De uitslag van de loting voor deelname wordt begin september bekend gemaakt.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie