wo 22 apr 20:15
De opvolger van zijn “overrompelende cabaretdebuut” NRC

Sorry Baby

Stefano Keizers
22 apr ’20
20:15

Met ‘Erg Heel’ maakte hij een “overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. En nu zegt Stefano Keizers ‘Sorry Baby’.

Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen. ‘Sorry Baby’.

De pers over Stefano:

  • NRC Handelsblad ***** over ‘Erg Heel’: “Een overrompelend cabaretdebuut. Keizers alleen ontregelend noemen doet hem eigenlijk tekort, want deze voorstelling is ook een intelligente deconstructie van het zogenaamd ontregelende cabaret.”
  • Theaterkrant **** over ‘Erg Heel’: “Ben ik hier zojuist verschrikkelijk bij de neus genomen of zag ik een briljante voorstelling?”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

Script & spel: Stefano Keizers, Regie: Jelle Kuiper, Decor en lichtontwerp: Paul Reintjes, Kostuums: Tessel Brühl, Producent: Jelle Kuiper Producties BV, Publiciteitsfoto: Lotte Bronsgeest

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie