do 16 apr - vr 17 apr
Een verpletterende bingewatch-marathon

Trojan Wars

Het Nationale Theater | HNTjong
16 apr ’20
-
17 apr ’20

'Trojan Wars' is een vijf uur durende experience over vriendschap, verraad en liefde. Een totaalbeleving met eten, muziek en een verhaal waar je geen genoeg van krijgt. Laat je meeslepen in de strijd tussen de Grieken en Trojanen. Wat doet een oorlog met mensen? Hoe ver durf jij te gaan voor je ideaal? Wat doe je als je leven echt op het spel staat? Hoeveel kan je aan voordat je radicaal verandert? Een verpletterende bingewatch-marathon over de verwoestende en fascinerende kracht van oorlog.

Zeer grote cast met o.a. Romana Vrede
Een grote groep acteurs speelt een immense hoeveelheid personages en neemt het publiek mee in een marathon langs avonturen en clashes die samen de Trojan Wars vormen. Net als in een Netflix-serie maar dan recht voor je neus. Tussendoor kun je eten en dansen en na afloop vieren we (hopelijk) de overwinning. Je zit er middenin en de enige weg is vooruit.


Toneelschrijver Peer Wittenbols maakt van de epische verhalen uit de Ilias van Homerus een theaterspektakel van nú, over vriendschap, verraad, wraak en liefde. Regisseur Noël Fischer laat zich inspireren door Lord of the Rings en Game of Thrones, en zegt daarover: “De Griekse verhalen zijn zo modern omdat ze gaan over grote primaire menselijke emoties: drift en verlangen. En over het unieke fenomeen dat de mensen van de dieren scheidt: oorlog.”

[toegangsprijs inclusief eten en drankjes | bewaakte garderobe]

Toegangsprijs is inclusief eten en drankjes.

Credits

regie: Noël Fischer | tekst: Peer Wittenbols | dramaturgie: Martine Manten | regieassistent: Marjolein Polman | acteurs: Bram Suijker, Emmanuel Ohene Boafo, Eva Zwart, Merel Pauw, Romana Vrede, Tessa de Jonge Poerink, Vanja Rukavina, Yamill Jones en Yela de Koning

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie