di 7 apr 20:15
Rayen Panday dwingt het ene na het andere lachsalvo af

Trigger

Rayen Panday
7 apr ’20
20:15

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af.

Terwijl hij ondertussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. Of achter de piano kruipt om een paar heerlijke nummers te zingen. Rayens vorige voorstelling, ‘Fenomeen’, kreeg vier steren van NRC: “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.”

De pers over Rayen:

  • NRC Handelsblad **** over zijn vorige show ‘Fenomeen’: “Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (…) Een overtuigende voorstelling.”
  • Theaterkrant over zijn vorige show ‘Fenomeen’: “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.”
  • Theaterparadijs ***** over zijn vorige show ‘Fenomeen’: “Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie