vr 27 mrt - za 28 mrt
Dat wordt lachen

Todesangstschrei

Rundfunk
27 mrt ’20
-
28 mrt ’20

Duo Rundfunk beleefde in 2018 een droomdebuut. Hun voorstelling ‘Wachstumsschmerzen’ ontving lovende recensies én de Neerlands Hoop 2018. Na de pijn van het opgroeien te hebben behandeld, storten de jongens zich in ‘Todesangstschrei’ op de nietsontziende ellende van de naderende dood.

Want meteen nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven in je nek zal hijgen: de DOOD. Het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen en het enige dat zeker is, is dat-ie elke seconde dichterbij komt. Dat wordt lachen.

De pers over Rundfunk:

  • Algemeen Dagblad ***** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Een verrukkelijke voorstelling die geen enkel dood punt kent, maar van meet af aan meesleept. De gedachtespinsels van Rundfunk zijn een ultieme amusante verrijking voor het vaderlandse cabaret.”
  • de Volkskrant **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Een pijlsnelle verzameling grove, hilarische scènes en barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten.”
  • NRC Handelsblad **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Hun fantastische timing, enorme lef en zieke, puberale gevoel voor humor maken het tot een indrukwekkend debuut.”
  • De Telegraaf **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Hier staan twee intelligente, volwassen makers die een programma van formaat hebben afgeleverd.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Peter van de Witte | spel: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie