De knuffelbejaarde van Nederland is terug

Hendrik Groen - Zolang er leven is

Beau Schneider e.a.
28 feb
20:15

Een avond met nieuwe belevenissen van de knuffelbejaarde van Nederland, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke muzikale komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige succesvolle Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Extra leuk: in ‘Zolang er leven is’ zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers.


Gebaseerd op ‘Zolang er leven is - Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar van Hendrik Groen’ © 2016 Hendrik Groen en Meulenhoff Boekerij bv, Amsterdam


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Gijs de Lange | bewerking: Léon van der Sanden | met: Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger en Cynthia Abma / Anne-Marie Jung
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie