wo 26 feb 20:15
Het broze evenwicht tussen chaos en controle, in een poëtische en clowneske voorstelling

Espieglerie - A Fool's Errand

Jamie Adkins
26 feb ’20
20:15

Jamie Adkins, Amerikaans artiest, die in Canada woont, is een fenomeen. Toen hij 13 jaar oud was werd hij gegrepen door straatvoorstellingen en begon hij te proberen om mensen aan het lachen te maken.

Hij werd clown, acrobaat, jongleur en koorddanser. Nadat hij zijn talenten verder ontwikkeld had bij wereldberoemde circussen als Crique du Soleil en Cirque Éloize, ontwikkelde hij zijn eerste soloprogramma’s en nu reist hij als poëtisch clown met zijn duizenden tricks de wereld over.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie