za 22 feb 18:30
Operareis naar het Zuiderstrandtheater

L'Orfeo - Monteverdi

Nederlandse Reisopera i.s.m. Opera2Day & Studio Drift
22 feb ’20
18:30

Het verhaal van de legendarische en singer-songwriter Orpheus die met zijn gezang zelfs de dieren en de rotsen wist te ontroeren, was het uitgelezen onderwerp voor deze vierhonderd jaar oude oer-opera. 

Door verdriet overmand baant Orpheus zich zingend een weg tot in de onderwereld om zijn overleden geliefde Eurydice terug te halen. Monteverdi schrijft een pleidooi voor de kracht van de muziek en luidt daarmee de Europese operageschiedenis in.

Operreizen

Wegens succes en als waardevolle aanvulling op onze muziekprogrammering bieden we een bezoek aan twee prachtige operaproducties in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. Een operareis vanuit Delft met inleiding in de bus.

Vertrek van de bus bij Theater de Veste (Delft) om 18.30 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn om ruim op tijd aanwezig te zijn? De bus vertrekt aan de achterzijde van het theater, nabij de ingang van de Parkeergarage Zuidpoort.

Credits

dirigent: Hernán Schvartzman regie: Monique Wagemakers choreografie:
Nanine Linning

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie