di 11 feb 20:15
De Nederlandse muziekvernieuwers

KNOT 2019-2020

NITS
11 feb ’20
20:15

Ze vormen al 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland, hebben een ontzagwekkend en razend origineel oeuvre en zijn nog steeds gezegend met kinderlijke nieuwsgierigheid. Ze blijven zich vernieuwen en deze ontdekkingstocht zetten ze op ons podium voort.

Reizend tussen Athene en Helsinki geven ze concerten vol dynamiek, humor, veelzijdigheid, virtuositeit en een diepe Europese melancholie. De ontdekkingsreis blijft maar doorgaan. NITS zoekt en vindt uit, nieuwe songs zien het licht en muziek van eerdere albums krijgt een andere kleur.

De mannen zijn niet vies van bijzondere uitstapjes en samenwerkingsverbanden. Bijzonder was hun werk met Scapino ballet in “TING”, waarvan ook alle voorstellingen in de reprise in 2018 uitverkochten.


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie