vr 7 feb 20:15
Interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater

Bureau Sport in het theater

Frank Evenblij & Erik Dijkstra
7 feb ’20
20:15

In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten ze hun geliefde ‘Bureau Sport’ op de planken. Ondanks volle agenda’s maken ze maar al te graag tijd vrij voor weer een avond ‘Bureau Sport in het theater’. Met gastoptredens van Michaëlla Krajicek (tennisster) en Angelo van der Pas (sterkste man).

Ook voor deze tweede voorstelling komen veel vertrouwde en beproefde ‘Bureau Sport’-rubrieken voorbij: messcherpe interviews met gasten in ‘De Verhoorwagen’ en natuurlijk ‘Meedoen Met’, waarin topsporters de fijne kneepjes van hun vak onthullen. Daarnaast hoor je prachtige verhalen die de huiskamer nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogte- én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van Evenblij en Dijkstra.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie