za 1 feb 20:15
Muziekformatie rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma

Are You Ready For The Country?

Her Majesty
1 feb ’20
20:15

Ze speelden meerdere keren onze zaal plat met hun weergaloze vertolking van de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young. En nu waagt de band rond Bertolf Lentink en Jelle Paulusma zich aan de geschiedenis van de countryrock.

Vanaf de jaren zestig begonnen rockmuzikanten country-elementen aan hun muziek toe te voegen. De fantastische muzikanten van Her Majesty spelen werk van pioniers (zoals Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark), countryrocklegendes van een decennium later (The Band, CCR, Grateful Dead) en muziek van meer eigentijdse artiesten zoals Wilco en The Jayhawks.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

gitaar en zang: Bertolf Lentink en Jelle Paulusma | gitaar, toetsen en zang: Diederik Nomden | bas: Dirk Schreuders | drums en zang: Bauke Bakker

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie